Bakgrund

måndag 28 maj 2012

Dansa bland disk och damm

Idag är en dag då livet och världen ler mot mig känns det som. På förmiddagen ringde de från stället jag var på arbetsintervju hos och jag börjar på måndag. Bara det gjorde att min dag blev så mycket bättre. Dessutom så är det lite lagom varmt idag så min energi har kommit tillbaka. Inget ont om Solen men när han strålar som bäst så försvinner all min energi.

Så idag har jag rensat mina land och mina rabatter och sedan slog lusten att städa till. Det händer väldigt sällan att jag vill städa. Jag gör det för det mesta under protest. Men idag så vreds det på musik och jag vickade på rumpan när disken åkte in i maskinen och när damsugaren åkte fram så blev det både ett och två samba steg. Jag får nog be alla mina grannar som såg mig studsa omkring här hemma om ursäkt.

Nu är disken diskad, det är damsuget och riktigt snyggt här hemma och jag har energi som sprutar ut genom öronen. Så jag ska ta itu med att göra färdigt mina runor som jag har slipat på i en evighet. Jag har så mycket positiv energi just nu så jag kan gott och väl se till att göra något vettigt av den. Kanske ska jag ta mig i kragen och ladda min amulett i kväll. Månen är ju i en bra fas just nu och jag tror inte jag kommer få så svårt att frammana positiva känslor och energier :).

Jag hoppas att ni där ute har en lika bra måndag som jag.

6 kommentarer: