Bakgrund

måndag 30 juli 2012

Mycket hänt på lite tid

Ja det har varit ett par hektiska dagar och framför allt helgen har bjudit på massor med skörd och syltkokning. Men det tänkte jag skulle få ett eget inlägg, kanske i morgon.

Men jag har en annan rolig nyhet. Efter mycket väntande så har jag äntligen fått ändan ur och beställt hem The Guilded Tarot leken. Jag valde att beställa kittet Easy Tarot där man fick både leken och en bok om att lära sig tarot av Josephine Ellershaw. Eftersom jag aldrig arbetat med en "klassisk" tarotlek förut tyckte jag det var bra att få lite mer kött på benen. Jag fick hem det idag.

Jag har inte hunnit sätta mig in i varken leken eller boken. Men jag har hunnit bläddra igenom båda och jag måste säga att jag ÄLSKAR verkligen leken. Den känns verkligen så bra som jag alltid har hoppats att den skulle göra. Jag har minsann tittat på den länge. Bilderna är verkligen underbara och även vid en snabb titt så känner jag igen symboler och meningar i korten som känns logiska för mig. Jag älskar verkligen att han har valt att arbeta mycket med zodiakens tecken och femhörningen. Symboler som har stor innebörd för mig personligen och som får korten att verkligen tala till mig.

Det blir nog så att jag får införskaffa Legacy of the Divine Tarot så småningom. Men först ska jag riktigt gotta mig i min nya lek och en ny spännande bok.

På tal om böcker så har jag läst ut The Secret History of the World. Jag lovar att återkomma med en recension när jag väl har fått samla mina tankar om den. Ännu en sak att lägga till "att göra listan".

Det blev ett kort inlägg i kväll men jag är trött, det är måndag och jag ska nog krypa ner i sängen. Jag hoppas ni får en underbar dag i morgon.

2 kommentarer: