Bakgrund

torsdag 9 februari 2012

Bloggcandy


Detta är mitt 100:ade inlägg här i bloggen. Jag är riktigt stolt att jag har kommit fram till hundra strecket och naturligtvis ska detta firas. Jag läser tre typer av bloggar, det är magi/wicca bloggar, trädgårdsbloggar och scrappbloggar. I den senare kategorin är det vanligt att man har så kallade bloggcandy. Kort och gott är det en utlottning av lite roliga saker.

Så jag tänkte föra med mig denna tradition in i min blogg. Det var dock lite klurigt att komma på vad jag skulle lotta ut. Men ibland får man små genidrag. I min bloggcandy kan man vinna:

Ett färdigställt, färdigdekorerat FÖDELSEHOROSKOP med förklaring naturligtvis.

Födelsehoroskopet kommer att sammanställas av mig, målas upp på vackert papper och dekoreras. Det kommer även att medfölja en tolkning av horoskåpet. Den som vinner får själv bestämma vems horoskop jag ska ställa. Det kan vara ens eget, makens eller kanske barnbarnets. Allt jag måste få är en födelseplats och tid.

Låter det intressant? Så här deltar du:

1. Kopiera bilden i inlägget och klistra in på din egen blogg tillsammans med en länk till min blogg, gärna detta inlägget. Har du ingen blogg så hoppa över det här steget.

2. Skriv en kommentar till det här inlägget så att jag vet att du vill vara med i utlottningen.

Inte så svårt. Sista dagen för anmälan är den 24 februari, var efter jag kommer att lotta fram en vinnare. Så ta chansen att vara med och fira mitt 100:ade inlägg du med!

 

6 kommentarer: